Rucsac pentru dama, usor din nylon, Miss Lulu LB2250

Acest rucsac la moda pentru fete este dimensionat perfect, confortabil de transportat si are mult spatiu pentru lucrurile tale personale.

Rucsacul este realizat din material de nailon neted de inalta calitate, care este durabil si durabil. La exterior sunt doua buzunare pentru sticle sau o umbrela, cate unul pe fiecare parte a gentii. Compartimentul principal al rucsacului este accesat printr-un fermoar dublu si contine doua buzunare cu fermoar.
Exista un buzunar cu fermoar in partea din fata a rucsacului pentru articolele la care aveti nevoie de acces rapid si usor.
Situat pe panoul din spate greu accesibil, buzunarul antifurt va protejeaza obiectele de valoare precum portofelul, telefonul mobil, pasaportul etc. in timpul calatoriilor imprevizibile.
Exista o curea pentru bagaje pe spatele acestui ghiozdan, care usureaza tensiunea mainilor si a spatelui, facandu-va calatoria mai comoda si fara probleme.
Cureaua de umar reglabila iti mareste confortul si libertatea de miscare. Daca nu doriti sa carati rucsacul in spate, il puteti folosi ca geanta de mana cu manerul superior.

Dimensiuni: 37 x 30 x 15 cm / Greutate: 550 gr

Culoare

,

Material

Stil

Tip

Sistem de inchidere

Barete

Buzunare

Brand

Recently Viewed

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now
Rucsac pentru dama, usor din nylon, Miss Lulu LB2250
98,10 lei
Adaugă în coș