Intrebari frecvente

 

 

Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic la nr 0755799860; 0742288851,   sau prin email la adresa [email protected].

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

– Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.

– Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul “In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii de catre Joolar.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii “Comanda confirmata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

 

Comanda telefonica

Telefonand la 0742288851, 0755799860  un agent de vanzari Joolar va prelua comanda.

Comanda prin email

In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul Trimite un mesaj

Seleclati departamentul: Vanzari

Completati adresa dumnevoastra de e-mail

Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

 

Cum platesc?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

-Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. Nikos Vision SRL

-Plata ramburs:  platesti in numerar la livrare. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata in afara Bucurestiului va fi necesar sa achitati valoarea returului catre sediul nostru 10 Ron din valoarea comenzii.

-Plata cu cardul online: platesti rapid si sigur cu cardul prin MOBILPAY.

Livrarea

Livrarea produselor in Bucuresti pentru comenzile ce depasec valoarea (200 Ron inclusiv TVA) se face GRATUITA  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (200 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (15 Ron inclusiv TVA).

Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este de (19 Ron inclusiv TVA) si este valabil pentru colete in limita a 10 Kg. In cazul coletelor ce depasesc 10 Kg, se va percepe 1 Ron pentru fiecare Kg suplimentar.

Retur

Daca doresti sa returnezi un produs este necesar sa completezi fisa de retur care o gasesti in meniul Contul meu, sau ne poti contacta la telefon (0742288851, 0755799860) sau email ([email protected]).

Poti returna un bun in termen de 30 zile de la data primirii coletului, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete sau rupturi, inclusiv cu accesorii si pe cat posibil cu eticheta inca atasata.

Taxa pentru retur este de 15 lei. Retururile sunt gratuite doar atunci cand ai primit un produs defect sau comanda este gresita.