Portofel pentru dama, din piele PU, Miss Lulu LP2335

Portofelul are un design complex in relief cu o inchidere semicirculara cu flori, ceea ce il face o adevarata declaratie de moda. Aceasta caracteristica unica nu numai ca se adauga la estetica, dar asigura si siguranta bunurilor dumneavoastra.
Cu un total de sase sloturi pentru carduri, acest portofel poate gazdui diferite carduri, inclusiv carduri de credit, carti de identitate si carti de vizita. Astfel ai totul bine organizat si la indemana.
Compartimentul principal pentru monede ofera spatiu generos pentru facturile, chitantele sau alte obiecte importante. Fie ca este vorba de numerar sau de bancnote importante, te poti baza pe el pentru a fi depozitat ordonat.
Pe cealalta parte exista un compartiment special pentru monede, cu o inchidere sigura, care va permite sa depozitati si sa recuperati cu usurinta monedele, obiecte mici sau chiar suveniruri mici. Spune-ti ramas bun de la necazul de a cauta monede in portofel.
Acest portofel are dimensiunea perfecta pentru a incapea in geanta sau portofel fara a adauga volum inutil. Este insotitorul ideal pentru activitatile tale zilnice.
Cu acest accesoriu frumos proiectat, va puteti imbunatati stilul si va puteti organiza fara efort. Nu face compromisuri cand vine vorba de moda sau functionalitate si alege un portofel care sa ofere ambele.

Dimensiuni: 10.5 x 8.5 x 2.5 cm / Greutate: 120 gr
Toate dimensiunile sunt dimensiuni exterioare, dimensiunile interioare pot varia cu pana la 1-2 cm.

Culoare

,

Material

Sistem de inchidere

Stil

Brand

Recently Viewed

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now
Portofel pentru dama, din piele PU, Miss Lulu LP2335
53,10 lei
Adaugă în coș