Geanta pentru calatorie, standart pentru bagaj de mana, Kono EQ2308

Geanta de mana indeplineste cerintele majoritatii companiilor aeriene pentru bagajele de mana de sub scaun, cum ar fi Easyjet, TUI si multe altele. Poate fi amplasat cu usurinta sub scaun pentru a va asigura ca evitati orice incarcare supradimensionata.

Gentile noastre de calatorie pot fi impachetate intr-o dimensiune mai compacta atunci cand nu sunt utilizate, facandu-le usor de impachetat si transportat. Compartimentul principal este accesibil printr-un fermoar, doua buzunare de pe ambele parti ale gentii. Un manson special pentru carucior din aceasta geanta de zbor permite husului sa alunece peste manerul bagajului.

Este prevazut un buzunar suplimentar cu fermoar pentru a va depozita lucrurile de zi cu zi. Fabricat din material de inalta calitate, rezistent la apa, pentru a va proteja bunurile de ploaie sau umezeala. Exista o multime de spatiu pentru a depozita toate articolele de fitness sau de calatorie.

Aceasta geanta este o alegere excelenta ca geanta de weekend, geanta de noapte, geanta de sport, geanta de sport, geanta de antrenament, geanta de calatorie, geanta de spital sau ca bagaj de mana.

Dimensiuni: 45 x 32 x 17 cm / Pliata: 22 x 18 cm / Greutate: 210 gr

Culoare

, , ,

Model

Stil

Compartimente

Material

Detalii

Sistem de inchidere

Buzunare

Brand

Recently Viewed

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now
Geanta pentru calatorie, standart pentru bagaj de mana, Kono EQ2308
44,10 lei
Adaugă în coș