Geanta crossbody pentru femei, eleganta din piele naturala, Miss Lulu LB2247

Aceasta este o geantă elegantă și foarte versatilă, care poate fi adaptată cu ușurință la o geantă de umăr sau ca o geantă de mână, făcând-o foarte convenabilă pentru utilizarea zilnică, indiferent de ocazie.

Această geantă versatilă poate fi transportată într-o varietate de moduri. Există trei opțiuni diferite de curele, ceea ce înseamnă că vă puteți adapta rapid și ușor stilul. O poți folosi ca geantă de corp, geantă de umăr sau geantă de mână.

Compartimentul principal este cu fermoar pentru acces, ceea ce înseamnă că poți ajunge ușor și rapid la lucrurile tale personale.

Există un buzunar mic cu fermoar pentru lucrurile tale personale și obiectele de valoare, care le păstrează în siguranță. Există un buzunar pentru articolele mai mici, cum ar fi cărțile de debit și de credit, cheile, rujul și telefonul.

Această geantă clasică, elegantă și simplă are o garnitură cu fermoar cu ciucuri care nu se va demoda niciodată și se potrivește perfect cu orice ținută pe care o alegeți în combinație.

Această geantă minionată și drăguță ar fi cadoul perfect pentru orice ocazie, fie că este vorba despre o zi de naștere, o aniversare, cadou de Crăciun sau orice zi specială. Versatilitatea înseamnă că este potrivit pentru utilizarea zilnică, excursii de cumpărături, întâlniri romantice, întâlniri de muncă sau de afaceri, călătorii, petreceri sau orice altă ocazie la care ține să te gândești.

Dimensiuni: 21 x 16 x 1 cm / Greutate: 220 gr

Culoare

,

Model

Compartimente

Maner

Fara

Stil

Material

Detalii

Sistem de inchidere

Buzunare

Barete
Captuseala

Poliester

Brand

1 review for Geanta crossbody pentru femei, eleganta din piele naturala, Miss Lulu LB2247

  1. mihaela12

    Ador geanta crossbody Miss Lulu LB2247! Este foarte practică și potrivită pentru utilizarea zilnică. Mărimea este perfectă pentru a încăpea toate lucrurile esențiale, iar designul modern se potrivește perfect cu stilul meu vestimentar. Recomand cu încredere această geantă tuturor femeilor ocupate care își doresc un accesoriu util și elegant.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recently Viewed

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now