Rucsac universal, modern cu port USB rezistent la stropi de apa, BANGE BG77107

Caracteristici:

 • Rabricat din material rezistent la apa si daune mecanice.
 • Model practic combinat cu un design rafinat in stil casual-business.
 • Ergonomic , are o curea confortabila cu posibilitatea de a fi montata pe ambele parti, si material respirabil in locurile de contact cu corpul pentru o ventilatie mai buna.
 • Functionalitate – port USB cu cablu, buzunar anti furt, doua compartimente principale.

Interior compartiment 1:

 • buzunar captusit cu burete pentru tableta 17 x 22 cm.
 • 1 buzunar cu fermoar.

Interior compartiment 2:

 • 2 buzunare fara inchidere.
 • 2 sloturi pentru pix.

Exterior:

 • 1 buzunar cu fermoar pe partea frontala.
 • 1 buzunar anti furt.

Volum: 5 L

Dimensiunile exterioare ale rucsacului: 30 x 19 x 8 cm

Tip

Material

Culoare

,

Sistem de inchidere

Buzunare

Barete

Stil

Detalii
Greutate

Volum

Compartimente

Lungime

Latime

Inaltime

Reviews

 1. Popa Florin

  Încape o tableta de 10.8 inch fără probleme + o grămada de alte lucruri. Poate fi schimbată cureaua de pe o mâna pe alta. Bine cusuta și închegată. Nu am testat la ploaie.

 2. Flavius

  Super rezistent si incapator mie mi-a incaput si laptopul dar am intr-adevar un laptop micut un fel de notebook (cred ca incap si macbookurile)

 3. Tazzik

  Foarte bine compartimentat și foarte încăpător. Materialul este cam “din topor”, dar asta reprezintă un inconvenient minor.

 4. sandu

  5 stele… merita din plin… l-am luat pentru ca aveam nevoie de un rucsac rezistent la apa si sunt foarte multumit… niciun strop de apa nu intra in el

 5. Cristi

  Material aparent de calitate, placut la atingere, cu aspect OK, sintetic, aparent durabil si rezistent la stropire. Rucsacul are fermoare de calitate, dar nu prea stiu ce mare protectie pot oferi unui dispozitiv electronic in caz de ploaie. La cativa stropi de lichid rezista fara grija. Rucsacul este bine compartimentat cu destule buzunare la interior, inclusiv buzunar cu fermoar. Catarama care permite prinderea in zona de jos pe stanga sau pe dreapta este metalica, cred ca este antimoniu vopsit in negru. Catarama pare sa fie rezistenta (in poze imi parea subtire, daca ar fi fost de plastic era o problema), oricum in instructiuni se recomanda ca rucsacul sa nu fie incarcat cu produse grele (fara a preciza o masa limita). Catarama care permite prinderea in jurul corpului este din plastic, dar pare rezistenta. Daca ar fi sa cedeze, cred ca cea metalica ar fi prima, pentru ca are un capat liber (cel prin care se poate trece de pe o parte pe alta). Are in componenta si doua zone cu piele ecologica (manerul din zona superioara si zona unde este incriptionat BANGE), material sensibil la uzura, dar aceaste adaosuri pot fi indepartate usor in caz de deteriorare prematura. Mufele pentru conectarea dispozitivelor sunt USB tip A, tata la interior, mama la exterior. Merita banii!

 6. Laurentiu A.

  Un accesoriu de foarte buna calitate. Aveti grija la dimensiune. Nu este compatibil cu laptopuri. Incape maxim o tableta de 11″ plus multe alte accesorii mici (portofel, casti, telefon, diveste acte) etc.

 7. Petrese Oana (verified owner)

  Produs de calitate, sotul este foarte multumit, mai ales ca are buzuñare , ca isi poate incarca telefonul cand este pe drum.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recently Viewed

 • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
  Shop Now
Rucsac universal, modern cu port USB rezistent la stropi de apa, BANGE BG77107
152,10 lei
Adaugă în coș