Rucsac unisex, rezistent la stropi, BANGE BG-G66

Rucsac cu 2 bretele pentru calatorie si/sau de zi stil smart-casual, din materiale speciale de ultima generatie, fermoar rezistent la uzura, conceput cu o durata de pina la citiva ani. Rezistent la apa, rezistent la stropi.

Baretele late si moi, captusite cu materiale respirabile. Manerul din piele pozitionat pe marginea superioara asigura transportul comod in diferite ocazii.

Are o banda orizontala in partea din spate pentru fixarea sa pe troler.

Rucsacul are 2 compartimente principale, cel din fata cu aspect tubular, inchis cu fermoar si cu o curea, fermoarul se deschide pe orizontala si verticala, astfel oferind o deschidere larga si comoda pentru depozitarea obiectelor mai voluminoase. In compartimentul principal sint 4 buzunare deschise, un buzunar inchis cu fermoar pentru recipiente cu lichide si un breloc pentru chei.

Compartimentul din spate este captusit cu materiale de protectie pentru gadgeturi, inchis cu fermoar dublu, are doua buzunare deschise pentru laptop si tableta asigurat cu banda sky. Potrivit pentru laptop de 15,6 inch.

Cele 2 compartimente sint separate, dar totodata comunica printr-un capac inchis cu fermoare double, accesul se face prin cel ompartimentul din spate. Datorita aspectului tubular volumul compartimentului principal poate fi marit cand plecati in calatorii mai lungi.

In partea frontala, rucsacul are 2 buzunare inchise cu fermoar. Bareta dreapta are o bucla pentru atasarea ochelarilor de soare si bareta stinga are un buzunar secret pentru cardurile bancare.

Pe una din partile laterala rucsacul prezinta un port card pentru boarding in avion.

Interior:

  • 1 compartiment captusit cu burete cu 2 buzunare deschise pentru laptop si tableta
  • 1 compartiment cu 4 buzunare deschise, 2 spatii pentru pixuri si 1 buzunar cu fermoar pentru lichide

Exterior:

  • 2 buzunar cu fermoar pe partea frontala.

Dimensiuni: 44 x 28 x 16 cm / Greutate: 1 KG / Capacitate: 30 L

Culoare

Material

Buzunare

Compartimente

Stil

Tip

Barete

Brand

Produse vizionate recent

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now