Formular Retur

Temeni si conditii de retur

Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte). Ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, orice urmă de uzură adusă acestora scade valoarea produsului. Iti recomandam sa probezi produsele fara indepartarea etichetei detasabile. Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre colegii nostri, returul va fi refuzat.

Dupa finalizarea returului, banii vor fi transferati in contul clientului in decurs de 3-4 lucratoare. In cazul in care produsul nu corespunde conditiilor de retur (este deteriorat, prezinta semne de uzura, nu are toate accesoriile):

- ne rezervam dreptul de a refuza returul, iar banii vor fi returnati partial (in functie de gradul de deteriorare sau uzura) suma returnata va fi stabilita de comun acord intre comerciant si client. -exista posibilitatea de a returna produsul catre client, insa acesta se obliga sa achite taxa de livrare 15 lei.

Returul este gratuit doar in cazul in care clientul a primit un alt produs decat cel comandat, sau un produs defect. Inainte de a returna un produs defect, va sugerem sa ne trimiteti poze la adresa de email [email protected]"