Comparații Prețuri Rucsacuri în România (2022)

              În funcţie de sezon, atunci când accesorizăm un rucsac outfit-ului nostru, trebuie să ne gândim la ce este potrivit pentru ţinuta noastră, dar şi cât ne permitem să dăm pe achiziţionarea unui rucsac.

Unde găsești cele mai ieftine (și calitative) rucsacuri?

                Preţul este o caracteristică discutabilă a rucsacurilor, deoarece acesta poate să fie influenţat de mai multe caracteristici, cum ar fi materialul din care este realizat, accesoriile de pe el, design-ul, dar şi pentru ce este destinat rucsacul, depozitarea obiectelor, precum laptop, camera foto, lucruri de care ai nevoie pentru jobul tău sau pentru o ieşire în oraş cu prietenii.

             Un rucsac care se potriveşte perfect pentru o ţinută de zi casual, dar şi pentru depozitarea mai multor obiecte personale. Acest rucsac are un preţ accesibil, mai ales că îl poţi folosi pentru mai multe outfit-uri, dar şi pentru mai multe scopuri în viața de zi cu zi.

Rucsac pentru dama, Geometric, Reflectorizant Multicolor, RC-5

          Preț 159,00 Lei

Tendințe schimbătoare

              Ce faci dacă moda se schimbă de la o zi la cealaltă? Este o întrebare pe care designerii şi-o pun foarte des, dar vin şi cu soluţii pentru astfel de momente, când modă are parte de schimbări şi tendinţe noi.

            În fiecare an, în funcţie de sezon, designeri aleg anumite culori care să fie în vogă pentru perioada respectivă, iar pentru a-ţi plia pe această tendinţă rucsacul, poţi alege să achiziţionezi unul care se potriveşte culorilor sau are în design culorile care sunt la modă.

În anul 2022, culorile care domina moda  sunt culori vii, precum albastru, galben, roz şi verde, aşa că îţi poţi cumpăra un rucsac care să aibă aceste tendinţe vii. 

Rucsac pentru femei, din piele ecologica, casual LT1820

Rucsac pentru femei, din piele ecologica, casual LT1820

Preț 199,00 Lei

               Rucsacul albastru din piele ecologică este un accesoriu ce are o culoare caldă de albastră, ce poate fi accesorizat unei ţinute de vară comode sau pentru a da o altă nunata outfit-ului tău de culoare alb sau negru. Rucsacul este potrivit pentru tendinţele de sezon, fiind potrivit şi pentru haine ce au culorile roz, galben şi verde.

Rucsac din piele ecologica, casual elegant, ROCS, A8867-2

Preț avantajos >> 229,00

               Rucsacul Joolar roz este accesoriul perfect perfect pentru o ţinută elegantă de seară, având un preţ accesibil raportat la calitatea materialului şi tendinţelor de sezon. Rucsacul îl poţi plia pe mai multe tipuri de ţinute, în funcţie de locul în care mergi sau în funcţie de vibe-ul pe care îl ai pe moment.

Rucsacuri de zi cu zi

              Dacă nu te interesează aşa mult tendinţele de zi cu zi, însă îţi doreşti un rucsac care să se potrivească oricărei ţinute şi să îl poţi folosi la cât mai multe întrebuinţări, poţi opta pentru un rucsac comod, poate chiar şi colorat, pentru a avea puţin dinamica, dacă nu, poţi alege o culoare care să se potrivească oricărei ţinute, de exemplu culoare negru.

 Rucsac unisex travel, port USB, rezistent la stropi, Kono EM2130

Preț 219,00 Lei

             Pentru activităţile de zi cu zi poţi folosi şi un rucsac unisex, care se poate plia pe nevoile pe care le ai în fiecare zi, de exemplu caratul unui laptop, caietelor pentru şcoală sau anumitor obiecte pe care le foloseşti în activităţile pe care le desfăşori în mod constant. De asemenea, preţul unui rucsac unisex poate fi mult mai mică faţă de un rucsac normal, aşa că se poate conforma unui buget mult mai restrâns.

Rucsacuri high-tech

Rucsac Bange, pentru laptop, rezistent la apa, port USB, BG7238

Preț 329,00 Lei

          Rucsacurile Joolar high-tech sunt special create pentru a le folosi pentru depozitare device-urilor, mai ales că rucsacurile au integrate un port USB pentru momentele când bateria laptopului sau a telefonului se descarcă. Preţul unui astfel de ghiozdan este pe măsură accesoriilor pe care acestea le deţine, raportul calitate-pret fiind unul accesibil şi potrivit tuturor buzunarelor.

               Rucsacurile high-tech sunt realizate să fie foarte rezistente, să reziste acţiunilor dinamice, pentru a păstra în regulă device-urile pe care le transporţi, dar şi condiţiilor meteo nefavorabile, precum ploaie sau ninsoare.

Rucsacuri pentru sport

          Această categorie de rucsacuri sunt printre cele mai căutate tipuri de rucsacuri, deoarece sunt atât accesibile la preţ, dar şi folositoare pentru activităţile dinamice, precum hiking, biking, skateboarding, dar şi alte activităţi ce necesită depozitarea echipamentului de sport sau a unui necesar de mâncare şi apa pe timpul desfăşurării activităţilor. Pe site-ul Joolar puteţi găsi diferite tipuri de rucsacuri, pentru a putea fi adaptate atât ţinutelor sport, dar şi activităţilor sport pe care le desfăşori. Preţurile lor încep de la 149,00 lei, fiind accesibile atât pentru bugete limitate, cât şi pentru cei care sunt dispuşi să plătească mai mult.

             Rucsacurile din categoria sport sunt pliabile pe mai multe tipuri de outfituri, astfel că poţi alege un rucsac casual sport, pentru o ţinută comodă, perfectă pentru o ieşire cu prietenii în parc sau la o terasă. De asemenea, când dorești să escaladezi munţii un rucsac sport cu multe buzunare  şi cu un port USB inclus, este alegerea cea mai înţeleaptă.

Rucsac de drumetie, cu port USB AUX, HIMAWARI 1902     

Preț 189,00 Lei

 Rucsac pentru dama, casual sport, OLA, G-20117

Preț 149,00 Lei

Rucsacuri pentru școală

                 În funcţie de categoria de vârstă şi de gusturile fiecărei generaţii, ghiozdanele de şcoală trebuie să fie cât mai variate, astfel fiecare elev sau student să îşi poată alege ghiozdanul ce îl reprezintă cel mai bine. Când suntem în şcoală, fiecare dintre noi doreşte să-şi exprime personalitatea cu outfituri şi rucsacuri care să îi descrie cel mai bine modul în care priveşte el lumea înconjurătoare, abordând atât ţinute rock, punk, office sau ţinute cât mai colorate.

             De asemenea, rucsacurile de şcoală trebuie să fie cât mai accesibile la preţ, astfel elevi sau studenţii să-şi poată permite achiziţionarea lui din fonduri proprii.

Rucsac Waterproof, Print Galaxie si element reflectorizant, E6880

Preț 129,00 Lei

                 Rucsacurile Joolar pentru şcoală sunt atât destinate copiilor de gimnaziu, cât şi studenţilor, acestea fiind adaptate necesităților fiecărei generaţii, având un preţ bun pentru fiecare categorie de vârstă, dar şi calitate când vine vorba de design-ul acestora.

Ghiozdan scoala pentru baieti, ergonomic cu pereti rigizi, RACE BROTHERS BG-087-CR

Preț 249,00 Lei

              Dacă îţi doreşti un raport calitate-pret excepţional, atunci site-ul Joolar.ro îţi pune la dispoziţie diferite tipuri de rucsacuri pentru diferite întrebuinţări, astfel să se plieze pe nevoile tale, dar şi pe bugetul pe care îl ai tu. Joolar are o gamă mare de produse realizate la un nivel înalt de calitate, fiind realizate din materiale ce rezista mişcărilor dinamice sau loviturilor, dar şi materiale impermeabile pentru momente când afară plouă. De asemenea, ghiozdanele sunt adaptate tendinţelor de modă, dar şi nevoilor de zi cu zi, cum ar fi încărcarea bateriei telefonului sau depozitarea unui laptop în deplină siguranţă.

Preț avantajos

              Sigur îţi doreşti ca rucsacul tău să aibă un preţ avantajos pentru tine şi buzunarul tău. Înainte de a achiziţiona un rucsac, te sfătuim să te gândeşti la ce fel de evenimente să îl asortezi ţinutei tale sau la ce fel de activităţi doreşti să-l iei cu tine, aşa vei ştii ce să achiziţionezi raportat la nevoile tale. În funcţie de dorinţele tale, site-ul Jooler îţi pune la dispoziţie atât idei diferite de rucsacuri, dar şi preţuri avantajoase.

Calitate deosebită

              Calitatea este cea mai deosebită caracteristică a rucsacurilor, deoarece este sigur că îţi doreşti rezistenta şi o durată de viaţa cât mai lungă a rucsacului pe care le achiziţionezi, astfel banii pe care tu îi plăteşti pentru ele, să se ducă pe un rucsacuri de calitate.

            Joolar îţi pune la dispoziţie rucsacuri de calitate deosebită, având rucsacuri de diferite materiale, adaptate, aşadar, cerinţelor proprii şi tuturor activităţilor de zi cu zi pe care le desfăşori. Rucsacurile sunt adaptate pentru sport, şcoală, pentru un outfit de zi cu zi, dar şi pentru momente când device-urile tale rămân fără baterie, având porturi USB integrate în dotarea lor.

               Intră pe site-ul Joolar pentru mai multe idei de rucsacuri, dar şi pentru a studia modul în care să accesorizezi un rucsac outfit-ului tău.

Comment (1)

  1. Totul este foarte deschis, cu o clarificare cu adevarat clara a provocarilor. A fost cu adevarat informativ. Site-ul dvs. este foarte util. Multumesc pentru distribuire!

Comments are closed.