TINUTA OFFICE PENTRU BARBATI

Majoritatea locurilor de munca iti permit sa porti o tinuta simpla, in care te simti confortabil. Insa uneori este nevoie sa iti adaptezi accesoriile, precum rucsacul cu laptop, la o tinuta office / business casual sau o tinuta eleganta. Iti facem alegerea mai usoara cu propunerile noastre de accesorii, pentru a pastra un cod vestimentar profesional, dar confortabil si relaxat in acelasi timp.

TINUTA OFFICE PENTRU FEMEI

Desi usoare la prima vedere, alegerile pentru o tinuta la birou pot deveni destul de dificile cu numeroase optiuni de stil: elegant, business casual sau smart casual. Accesoriile pe care le alegem vor da intotdeauna tonul final al tinutei. Accesoriile clasice, precum o geanta de umar sau de mana, in culori uni, simple, vor fi mereu alegerea ideala.

TINUTA SMART CASUAL LA BIROU

Rucsacul multifunctional este achizitia perfecta, intrucat intampina toate necesitatile tale cotidiene datorita compartimentarii reusite si a designului elegant, dar in acelasi timp casual. Poate fi usor asortat cu o tinuta smart casual si este perfect pentru birou.