4 modele esentiale de ochelari de soare pentru femei

O pereche de ochelari de soare dama sunt un element obligatoriu pentru garderoba fiecarei femei. Nu numai ca iti protejeaza ochii de razele UV, dar sunt un accesoriu de baza, adaugand o nota de finisare fabuloasa oricarei tinute.

Exista cateva stiluri pe care toata lumea ar trebui sa le aiba in colectia lor.

Cu aceste 4 modele esentiale de ochelari de soare femei, vei putea alege perechea perfecta care se va potrivi cu orice dispozitie si orice ocazie.

  • Ochelari de soare stil aviator

In primul rand, fiecare doamna are nevoie de o pereche de ochelari de soare aviator in viata ei. Acest stil clasic a fost popular din anii 1960 si nu prezinta semne de cadere din tranduri. Sunt esentiale pentru vara si sunt perfecte pentru a le purta cand soarele straluceste puternic, facandu-le o alegere obligatorie pentru vacante pe plaja si festivaluri.

  • Ochelari de soare stil wayfarer

Nu ai o pereche de ochelari de soare wayfarer in garderoba ta? Trebuie sa remediezi asta imediat! Ochelarii de soare Wayfarer sunt un clasic suprem care se potrivesc oricarei forme a fetei. Cu un stil relaxat si fara efort, acestea sunt ideale pentru a le purta intr-un weekend pentru un stil casual si modern

  • Ochelari oversized

Uneori, simti nevoia doar sa te ascunzi in spatele unei perechi uriase de ochelari. Modelele supradimensionate iti vor oferi un aspect misterios si te vor transforma instantaneu intr-o femeie plina de farmec.

  • Ochelari in stil cat eye

Modelele de ochelari „ochi de pisica” sunt stilul cel mai des intrebat de ochelari de soare, motiv pentru care fiecare femeie ar trebui sa detina cel putin o pereche. Stilul acesta iti va incadra fata si iti va accentua ochii. De asemenea, vor adauga o atmosfera retro hollywoodiana look-ului tau. In plus, Marylin Monroe i-a iubit, ceea ce spune totul despre ei.

In cele din urma, nicio colectie nu este completa fara o pereche uimitoare de ochelari de soare pentru femei. Toata lumea ar trebui sa aiba cel putin o pereche pentru a se proteja de soare si pentru a scoate in evidenta personalitatea.

Ochelarii de soare pentru femei sunt o frontiera proaspata pentru auto-exprimare. De la cadre retro-minimaliste la nuante indraznete, sunt o modalitate usoara de a actualiza orice aspect oferind in acelasi timp protectie sigura impotriva soarelui.